Diensten

Meer voldoening uit je baan halen? Behoefte aan een nieuw avontuur? Of hulp nodig met je cv? Met Priscilla Hovenier zet jij al jouw kwaliteiten in de schijnwerpers. En krijg je de nodige energie om ertegenaan te gaan.

Loopbaanadvies

Loopbaanadvies-Ede-Priscilla-Vreugdenhil

Sta even stil bij je werksituatie. Zit jij op de juiste plek? Benut je al je kwaliteiten? En voel je je goed? Ik merk dat heel wat werknemers vinden dat hun situatie nog beter kan. Ze willen werk doen wat bij hen past. Ze willen de sterkste versie van zichzelf laten zien. Maar wat ís die sterkste versie dan? Met mijn loopbaanadvies zet ik je in de goede richting – binnen je huidige baan en daarbuiten. Samen maken we een profiel van je persoonlijkheid, talenten en wensen. We zetten alle plussen en minnen overzichtelijk naast elkaar. En kijken welke banen jou op het lijf geschreven zijn zodat jij helemaal jezelf kunt zijn – vanuit jouw eigen kracht.


Tijdens het herstel van mijn burn-out knaagde er iets aan mij. Ik wist niet zeker of het werk wat ik altijd heb gedaan, wel het werk is wat ik wilde. Priscilla heeft mij geholpen om op deze vraag antwoord te krijgen. Ze toonde oprechte interesse en nam mij serieus. Ook al vond ik mijzelf op dat moment niet goed genoeg, zij liet mij zien dat ik mag twijfelen en fouten mag maken en dat mijn angsten niet altijd zo reëel waren als dat ik dacht. Door oefeningen en opdrachten en door de juiste vragen te stellen, liet ze mij nadenken over wie ik ben, wat ik voel, wat ik kan en wat ik wil. Daardoor heb ik mijzelf beter leren kennen, heb ik meer rust en meer vertrouwen in de toekomst! Met mijn gemaakte profielschets heb ik een leidraad, waarmee ik nu actief op zoek ga naar een nieuwe uitdaging in mijn loopbaan! Priscilla, bedankt voor je fijne begeleiding.

Jolanda, Assistent accountant

Sollicitatietraining

Sollicitatietraining-Ede-Priscilla-Vreugdenhil
Ik help jou bij het solliciteren. Want er zijn heel wat jobs, maar nog veel meer kandidaten. Dus is het een hele opdracht om eruit te springen. Een afwijzing en negatieve feedback van een bedrijf knagen aan je zelfvertrouwen. En jij paste je cv al zo vaak aan dat je de foutjes of zwakke punten niet meer ziet. Reken op mij voor een cv-check. Je gaat naar huis met een uniek cv, overtuigende motivatiebrief en een niet te missen LinkedIn-profiel. Meer nog: jij wordt een sterke en zelfverzekerde kandidaat. Want je krijgt essentiële tips voor het sollicitatiegesprek en om je netwerk strategisch in te schakelen. En een dubbele portie motivatie. Zo wordt jouw volgende sollicitatie kinderspel. Maak je keuze uit mijn aanbod, of ga voor het volledige pakket.


Ondanks mijn korte termijn vraag kon Priscilla snel tijd vrijmaken om mij te helpen. Mijn CV en brief voor een functie van Directeur zijn er inhoudelijk, qua presentatie én taalkundig zeer op vooruit gegaan! Ik ben zelfs met meer (zelf)vertrouwen het sollicitatietraject ingegaan. Ik werd uitgenodigd en de kwaliteit van mijn schriftelijke sollicitatie viel expliciet op bij mijn gesprekspartners. Priscilla is een zeer deskundige loopbaanprofessional, praktisch én analytisch, zakelijk én gericht op mij als mens. Zo’n adviseur had ik nodig!

Matthijs, Management consultant

Personal coaching

personal-coaching-Priscilla-Vreugdenhil
Even de weg kwijt – door stress, tegenslag of conflicten? Dan maak ik tijd voor jou, en ben ik jouw luisterend oor. Doel van personal coaching? Zelfreflectie en zelfkennis. Zodat jij opnieuw gemotiveerd bent, en jezelf verder ontwikkelt.

Door intensieve gesprekken krijg je zicht op je overtuigingen, vaardigheden en drijfveren. Ik stel je vragen, en geef je oefeningen. Zo word je bewuster van jezelf, en vind je opnieuw je rode draad. We brengen mogelijke blokkades aan het licht. En vinden de beste manier om die obstakels in perspectief te plaatsen en ze minder zwaar te maken. Een goede werk-privébalans bijvoorbeeld. Zo zit jij weer vol vertrouwen aan het stuur van je leven. Meer weten over wat ik doe, en hoe? Neem dan snel contact op.


Ik heb veel beter zicht gekregen op wat ik kan en wil. Ik voel me zekerder en weet wat me te doen staat om datgene te bereiken wat ik wil. Priscilla is enthousiast, confronterend, vraagt door en luistert goed. Ik kan me inmiddels veel beter profileren, daar waar nodig.

Judith, Pedagogisch medewerker Jeugdzorg

Gratis tips voor meer werkplezier

Vul je e-mailadres in en krijg een paar keer per jaar food for thought om jezelf nog meer te ontwikkelen.