6-daagse individuele coachingsreis in het buitenland

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem een pauze én een doorstart

Is je job vaker een energievreter dan een energiegever? Valt het je zwaar om je werk en privéleven te combineren? En lukt het maar niet om knopen door te hakken – want zo’n nieuwe stap is best spannend?

Gun jezelf een pauze en neem je leven weer in eigen handen. Trek samen met mij, loopbaancoach Priscilla Hovenier, een weekje naar het Spaanse Andalusië om plannen te maken voor je toekomst. Midden in de natuur en weg van je dagelijkse beslommeringen.

Pauze

Zet je leven even stil en neem rust. Krijg individuele loopbaanbegeleiding. Focus op jezelf en je uitdagingen in een mediterrane, zonnige vakantiesfeer. En maak de balans op van je leven.

Restart

Herontdek wat je graag doet en goed kunt. Neem het stuur weer in eigen handen. En maak plannen om je dromen waar te maken – thuis, in je vrije tijd en op je werk. Dít ben jij.

Coaching voor je loopbaan en leven

Neem samen met mij zes dagen lang je professionele en persoonlijke leven tegen het licht. Waar krijg je energie van? Welk werk past bij je? En hoe ziet je toekomst eruit?

Meer focus door coaching in het buitenland

Waarom coaching in Spanje? Heel wat mensen hebben thuis de tijd niet om stil te staan. Na een coachingssessie hollen ze alweer naar een volgende afspraak. Herken jij dat ook?

In Spanje stopt de tijd. Je maakt je hoofd leeg en je hoeft niks. Je krijgt de nodige rust en ruimte om te focussen op de toekomst van je loopbaan en om jezelf weer te vinden.

Programma van je coachingsreis

√ Intakegesprek vóór de reis

Een tijdje voor we vertrekken maken we kennis met elkaar. Vertel me waarmee je worstelt op je werk en welke impact dat heeft op je privéleven. Je hebt misschien het gevoel dat je talenten ondergewaardeerd worden. Je hebt jouw talent nog niet ontdekt. Of je krabbelt weer op na een burn-out of tegenslag. Zeg me ook wat je wilt bereiken en welke ideeën er spelen in je hoofd. Dan stippel ik een persoonlijke coachingsreis voor je uit, zodat jij met inspiratie, volle moed én een plan weer naar huis gaat.

√ Wandelcoaching en opdrachten tijdens de reis

Ochtend: je krijgt gedurende twee tot drie uur coaching. We kiezen samen hoe we dat doen: al wandelend de kustlijn volgen op het strand of de bergen intrekken, of rustig zittend in de tuin van je verblijf.

Middag en avond: na elk gesprek krijg je enkele verdiepingsopdrachten om aan te werken. Daarnaast heb je alle tijd om tot rust te komen. Geniet van je vrije tijd, verken de omgeving en ga een hapje eten in een van de vele restaurants en tapasbars.

√ Twee follow-upgesprekken na je reis

Twee weken na de coachingsreis in Spanje bel ik je op voor een telefonisch gesprek. Wat later spreken we opnieuw af voor een afsluitend coachingsgesprek.

Wandelcoaching: letterlijk én figuurlijk vooruitgaan

De meeste gesprekken tijdens de coachingsreis in Spanje doen we in beweging – al wandelend in de bergen of op het strand. Want met een wandeling gaat het praten vaak makkelijker dan wanneer we tegenover elkaar in een kamer zitten. Ook geeft de natuur inspiratie. En door buiten te zijn zie je de dingen anders. Je kijkt als het ware van een afstand naar jezelf. Naast de wandelcoaching helpt natuurlijk de buitenlandse bestemming daarbij. Want je bent letterlijk weg van het dagelijkse ritme.

Annemarie over haar coachingsreis

Toen het vliegtuig eenmaal opgestegen was, flitste de gedachte ‘en wat als het nu tegenvalt’ nog even door mijn hoofd. Maar het coachingtraject door Priscilla, de mooie accommodatie en de prachtige omgeving hebben al mijn verwachtingen overtroffen. Ik vond de opbouw van het traject goed aansluiten bij de doelen die ik wilde behalen. Voor mij heeft deze reis geleid tot meer focus op wie ik ben en richting gegeven aan wat ik wil. Priscilla heeft dit proces op een zeer kundige en betrokken wijze begeleidt. Zij is helder in haar communicatie, prikkelt, confronteert, vraagt door en heeft humor. Maar bovenal weet zij als coach een gevoel van veiligheid te creëren, waardoor verdieping ook echt mogelijk is.

De natuur, het zonnige klimaat en het nabijgelegen bergdorpje, boden bovendien de juiste ingrediënten voor de rust om stil te staan bij mijn eigen proces. Je voelt letterlijk de ruimte om je heen. Kortom: voor mij was deze coachingsreis een pauze én een doorstart!


Annemarie
Teamleider

Op coachingsreis naar Spanje: dit leerde Maikel

Met een belangrijke rol in het familiebedrijf, drie opgroeiende kinderen en een extreme drang om het iedereen naar de zin te maken, heeft Maikel steeds sterker het gevoel dat hij wordt geleefd. Een gevoel van wanhoop brengt hem in oktober 2019 op het pad van coach Priscilla Hovenier. ‘Twee weken later zat ik in het vliegtuig naar Spanje voor een individuele coachingsreis.’

Verder lezen…

Ja, ik wil een weekje pauze
om alles op een rij te zetten

√ Ik geniet een week lang van pure me-time, zon en strand.
√ Ik krijg professionele coaching om sneller tot inzichten te komen.
√ Ik leer keuzes maken en keer met een concrete planning weer naar huis.
√ Ik voel me weer relaxed, herboren en zelfverzekerd.

Ja, ik wil tijd voor mijzelf

Individuele coachingsreis Spanje: praktisch en prijs

Mijas, pittoresk dorpje in Andalusië

In het Spaanse, groene Andalusië ligt Mijas, een klein bergdorpje met witte huisjes, kronkelende straatjes en ezeltaxi’s. Het ligt op 20 minuten rijden van het strand. Dat is de onverstoorbare uitvalsbasis voor jouw persoonlijke reis. Je logeert in een sfeervolle Bed & Breakfast met een grote tuin en een zwembad.

Ik regel het verblijf, jij de vlucht

Voor de prijs van 2895 euro excl btw krijg jij:

dagelijkse (wandel)coachingsgesprekken;

diverse voorbereidings-, reflectie- en verdiepings opdrachten;

vijf overnachtingen in een ruime kamer met badkamer;

vijf keer ontbijt, een welkomstdrankje en een slotdiner;

een telefonisch follow-upgesprek, twee weken na de reis;

een afsluitend coachingsgesprek van 1.5 uur, vijf weken na thuiskomst.

Jij hoeft alleen je vlucht te boeken naar Malaga – ik geef je tips voor de voordeligste vliegmaatschappijen. Ook haal ik je op van de luchthaven.

Goed om te weten: je kunt je investering aftrekken bij je belastingaangifte – als bedrijfskosten of scholingskosten. Ook is vergoeding door de werkgever vaak mogelijk.

Periode van de coachingsreis: jij kiest

Samen kiezen we de datum van vertrek. Alleen juli en augustus zijn niet mogelijk.

Jouw loopbaancoach Priscilla Hovenier

Ik ben loopbaancoach, sollicitatietrainer en personal coach. Ik help je om zicht te krijgen op je energievreters en om je vaardigheden en drijfveren op een rij te zetten. Ik geef je handvatten om keuzes te maken en sta je bij om plannen te maken voor de toekomst. Mijn missie is geslaagd als jij weer straalt.

Pak je koffers, je gaat naar Spanje!

Klaar voor het keerpunt in je leven? Meld je aan voor een doeltreffende coachingsreis naar Spanje. Ik neem contact met je op om verder af te spreken.

Inschrijven

Bel mij op voor meer informatie

Heb je een vraag over de coachingsreis, over de praktische kant of juist over de inhoud? Neem dan contact met me op. Ik sta graag voor je klaar.

Contact opnemen

Gratis tips voor meer werkplezier

Vul je e-mailadres in en krijg een paar keer per jaar food for thought om jezelf nog meer te ontwikkelen.