Even kennismaken

Mijn naam is Priscilla Hovenier: loopbaancoach, sollicitatietrainer en personal coach. Ik ben geboren in 1971, moeder van twee puberzoons en woon in Ede. Mijn missie? Jou motiveren en inspireren zodat jij weer straalt.

Rode draad: het beste in mensen boven halen

Tijdens mijn opleiding Taalwetenschappen liep ik stage in een revalidatiecentrum. Ik begeleidde er mensen met afasie om hen te leren omgaan met hun beperkingen. Een indrukwekkende ervaring. Samen met de patiënt ging ik op zoek naar zijn mogelijkheden, en vonden we manieren om die te versterken. Ik wist meteen: hierin wil ik verdergaan. Door mijn keuze voor het vak Personeels- en Organisatieadviseur richtte ik mij op de match tussen werknemer en organisatie. Later specialiseerde ik mij in de innerlijke drijfveren en talenten van mensen. Mensen tot hun recht laten komen, dát is dus mijn rode draad. Ik help graag om jouw mogelijkheden te ontdekken.

Coach voor Loopbaan en Persoonlijke Ontwikkeling

Ik studeerde Taalwetenschappen, Personeel & Arbeid en Coaching voor Loopbaan en Persoonlijke Ontwikkeling. De ideale combinatie. Want zo ontdek ik snel wat jij belangrijk vindt in je carrière. En met mijn gevoel voor communicatie laat ik jouw cv en motivatiebrief knállen. Niet alleen door mijn opleiding, maar ook uit ervaring weet ik dat je optimaal gebruik moet maken van je kwaliteiten en je passie. Dat geeft je meer energie én werkplezier. Weetje: Ik ben een gecertificeerd loopbaancoach bij Noloc. 

Praktijkgericht met ruimte voor een lach

Kort waar het kan, diep waar het moet. Dat is mijn werkwijze. Ik denk kritisch en analytisch, en kom tot de essentie, de kern van je knelpunt. Ik help jou om het te benoemen, om er zicht op te krijgen, en om het in perspectief te plaatsen. Daarbij houd ik ons einddoel goed in het oog: jou opnieuw laten schitteren. Om mogelijke oplossingen op een rij te zetten, denken we breed, spontaan en optimistisch. Out of the box dus. Mét ruimte voor een lach.

Klankbord en vertrouwenspersoon

Vertel me jouw verhaal. Wat remt je af, wat geeft je energie op je werk? Hoe zie jij je toekomst over tien jaar? Wat past bij jouw privéleven? Met die puzzelstukken gaan we aan de slag. We nemen jouw ontwikkelingsmogelijkheden onder de loep. Ik stel je heel wat vragen, luister goed naar wat jou drijft, en geef je tools om jouw huidige situatie en toekomst helder te zien – stap voor stap. Zo maak jij uiteindelijk de beste keuze.

priscilla-vreugdenhil-handtekening

 

Priscilla Vreugdenhil

Gratis tips voor meer werkplezier

Vul je e-mailadres in en krijg een paar keer per jaar food for thought om jezelf nog meer te ontwikkelen.